Over Vero ItaliaPersoonlijk contact staat voorop
Uw vakantie staat centraal en persoonlijk contact staat daarbij voorop. Vertel ons uw wensen en wij stellen graag een vakantie op maat voor u samen. We helpen u met zoeken naar de juiste bestemming of de juiste villa. Ook wanneer u speciale wensen heeft, bespreken wij dit met de eigenaren van de villa of de accommodatie. We staan voor u klaar om u te informeren en te adviseren over al het moois wat Italië te bieden heeft. Bel gerust, want voor ieders smaak en budget hebben wij wel een passende en luxe accommodatie in ons assortiment.


Alle accommodaties zijn door ons persoonlijk bezocht!
Persoonlijk contact met zowel u als de eigenaren van de verschillende accommodaties staat bij ons voorop. Al onze accommodaties worden dan ook ieder jaar door ons persoonlijk bezocht en getest. U weet dus zeker dat u in een nette, schone en luxe villa terechtkomt, wanneer u bij Vero Italia boekt. Ook vragen we de eigenaren persoonlijk naar de beschikbaarheid van de accommodatie voor de door u opgegeven periode. U krijgt binnen twee dagen antwoord van ons over de beschikbaarheid van uw accommodatie.


Twee accommodaties boeken?
Probeer ook eens een combinatie te maken van twee verschillende accommodaties. Zo kunt u in een vakantie, twee mooie plekken in Italië bezoeken en leert u dit geweldig mooie land nog beter kennen. Kijk op onze website en doe inspiratie op voor uw vakantie in Italië. Of het nu een vakantie is in een luxe vrijstaande villa met zwembad, een agriturismo of een appartement aan de kust, er is voor iedereen wat te vinden.


Nieuwsgierig of een andere vraag? Bel gerust +31(0)6 27650149

Zoeken
Zoek via de kaart
Toscane Piemonte Umbrie Ligurie Emilia-Romagna Lazio De Marken Trentino Alto Adige Apulie Basilicata Veneto Friuli-Venezia Giulia Campania

Nieuw

Agriturismo La Baghera

Uitgelicht

Le More E I Gelsomini
Aan het einde van een lange oprijlaan vindt u deze prachtig verbouwde Italiaanse boerderij met verschillende appartementen geschikt voor gezinnen van allerlei formaat. De boerderij is een aantal jaren geleden in oude glorie hersteld en tegelijk voorzien van alle moderne faciliteiten. Het gebouw is per appartement te boeken of als geheel voor grotere groepen

Aanbieding

Country Resort Guadalupe

Nieuw

Casale Triëste

Nieuw

Agriturismo Villa La Morina

Nieuw

Agriturismo Poggio Montali

Nieuw

Casale Pian del Bello

Nieuw

Casa vacanze Le Fornaci

Vakantiehuizen met meer...

Workshops-proeverijen

Workshops-proeverijen

Koken met Enzo

Koken met Enzo

Wellness

Wellness

Gasten vertellen...

Gasten vertellen...

Uw reis naar Italië

Uw reis naar Italië