Vero Italia met meer...
Altijd al gedroomd van een eigen buitenhuis in Italië? Dat hoeft niet bij dromen te blijven, want Vero Italia heeft de mooiste Italiaanse villa’s uitgezocht, en ú kunt ze huren. Het zijn bovendien niet zomaar villa’s, het zijn stuk voor stuk goed bewaarde geheimen waar de alledaagse toerist aan voorbij trekt.


Het zijn oases van rust, veelal midden tussen de wijnvelden en olijfgaarden. Het zijn prachtige panden die van alle gemakken zijn voorzien en vaak statig in het glooiende landschap staan. Deze plekken zijn gemaakt om te genieten en te ontspannen, terwijl u zich tegelijkertijd geen moment hoeft te vervelen. Neem alvast een vakantievoorproefje en ga er lekker voor zitten, droom alvast weg en bekijk welke villa het beste bij uw wensen past…
 

Expanding on well-loved slip-on styles in his men collection, including the louboutin heren sneakers, SS17 sees Christian Louboutin introduce a new range to join his beautiful classics – an expanded collection of more casual, timehonored loafers. For the season, a new last was developed; with a curved vamp and higher toe spring, it offers a relaxed, easy, elegant look for the Louboutin Heren Sneakers.

Zoekresultaten

Villa San Ruffino

De Marken
Vakantievilla/huisje
 
Nabij een stad
WiFi/Internet
Huisdier toegestaan
Buitensporten


Villa San Ruffino is gelegen boven het meer van San Ruffino, aan de rand van het Nationaal Park van het Sibillini gebergte. De villa omvat drie tweepersoons slaapkamers en 3 badkamers waarvan één familie badkamer. De slaapkamers bevinden zicht op de eerste verdieping. 

Casa la Notte

Piëmonte
Vakantievilla/huisje
 
Nabij een stad
WiFi/Internet
Golfbaan
Huisdier toegestaan
Proeverij
Gastronomie
Sportfaciliteiten
Buitensporten


In het hart van het Langhe gebied midden tussen de beroemde Barolo wijnvelden en nabij de steden La Morra en Alba ligt dit mooie appartement. Bij de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen en technieken en de filosofie van duurzame architectuur. Deze moderne accommodatie is elegant en smaakvol ingericht met een combinatie van authentieke meubelen maar met modern comfort.
vanaf € 490,- p/w  i 

La Chiesina

Emilia Romagna
Vakantievilla/huisje
 
Zwembad
Nabij een stad
Specialiteiten
Huisdier toegestaan


Slapen in een kapel? Dat kan, op het landgoed Vanzetti staat een kapel en die is omgebouwd tot een prachtig huis voor twee. Het is volledig verbouwd naar de maatstaven van nu en toch voelt u de charme en geschiedenis van weleer. Dit logeeradres maakt bovendien deel uit van een heus paleis. Bij aankomst zal de eigenaresse, Gravin Maria Teresa Vespignani Boselli, u welkom heten met een heerlijke fles wijn en u rondleiden door het huis. De Gravin weet wat comfort is en laat het u aan niets ontbreken. Als u wilt doet zij voor uw aankomst alvast wat kleine noodzakelijke boodschappen, makkelijk toch?
vanaf € 590,- p/w

Casa del Fattore

Emilia Romagna
Vakantievilla/huisje
 
Nabij een stad
Specialiteiten
Huisdier toegestaan


Slapen in een bijna koninklijke villa? Dat kan, want deze villa maakt onderdeel uit van het paleis van een gravin, Gravin Maria Teresa Vespignani Boselli welteverstaan. Wanneer u aankomt in de villa, mag u rekenen op een persoonlijk en warm welkom van deze gravin, met een fles Italiaanse wijn natuurlijk! De Gravin weet wat comfort is en laat het u aan niets ontbreken. Als u wilt doet zij voor uw aankomst alvast wat kleine noodzakelijke boodschappen voor u, makkelijk toch?
vanaf € 780,- p/w
Zoeken
Zoek via de kaart
Toscane Piemonte Umbrie Ligurie Emilia-Romagna Lazio De Marken Trentino Alto Adige Apulie Basilicata Veneto Friuli-Venezia Giulia Campania
Agriturismo La Baghera
Country Resort Guadalupe
Le More E I Gelsomini

Vakantiehuizen met meer...

Workshops-proeverijen

Workshops-proeverijen

Koken met Enzo

Koken met Enzo

Wellness

Wellness

Gasten vertellen...

Gasten vertellen...

Uw reis naar Italië

Uw reis naar Italië